موضوع: "طوفان جاهلیت"
روزگاری با بردن نام عربستان دلمان گرم حرمین شرفین می شد و اسلام و حوادث آن در ذهنمان تداعی می شد واما امروز رژیم آل سعود، خود را درجهان اسلام از دست داده و «خائن حرمین شریفین» است.
روزگاری آمریکایی ها به صدام چراغ سبز نشان دادند و در پایان، صدام را از بین بردند وامروز عربستان بازیچه دست امریکا شده و از سرنوشت عربستان درس نمی گیرد..
روزگاری سمیه اولین زن شهیده اسلام درحوالی حرمین شریفین جانش را در طبق اخلاص تقدیم اسلام و پیامبرش کرد و امروز جاهلیت مدرن به دست ابوسفیانها و ابوجهل ها دل حضرت پیامبر (ص) را میآزارد.
امروز جهان اسلام از دو سو موردتجاوز و ظلم قرار گرفته است؛ از یک سو رژیم صهیونیستی، قدس و ملت مظلوم فلسطین، لبنان و غزه را محاصره کرده است و کودکان و زنان مسلمان را به خاک و خون میکشد و منزل آنان را منهدم و از کمکرسانی به آنان جلوگیری می کند و از سوی دیگر، رژیم آل سعود نیز بخش دیگری از جهان اسلام را مورد تجاوز قرار داده و با استفاده از انواع سلاحها به کشتار مردم بیدفاع یمن پرداخته است و از امدادرسانی به آنان جلوگیری میکند.
روزگاری خادمین حرمین شریفین حرمت ماه ها ی حرام را نگه می داشتند و مانع از جنگ و خون ریزی می شدند و اما امروزه رژیم آل سعود، خادمین به ظاهر مسلمان در کنار رژیم صهیونیستی حتی در ماه های حرام نیز علیه جهان اسلام شمیر را از رو بستند .
اما به کدامین گناه مردم یمن اینگونه مظلومانه مورد ظلم قرار میگیرند آیا حرکت به سمت استقلال گناه بزرگی است؟
سوالی که برای همه و به ویژه مسلمانان مطرح میشود، این است که گناه مردم یمن چیست .
یمن بیش از نیم قرن حیاط خلوت عربستان بود و رژیم آل سعود بر مردم یمن دیکتاتور میگماشت و هرطور که میخواست با مردم یمن برخورد میکرد، اما در چند سال اخیر ملت بزرگ یمن آرام آرام به سوی وحدت و حرکت انقلابی گام برداشتند تا یک حکومت مستقل و با ارزش های دینی و اعتقاداتی خودشان روی کار آورند و این، گناه مردم یمن است.
عربستان هر موقع و هر طوری میخواست برای مردم یمن تصمیم میگرفت و امروزه که این حرکت انقلابی و ملی و وحدتبخش در یمن آغاز شده است، رژیم آل سعود و آمریکاییها توان تحمل آن را ندارند .
امروزه مثلث جنایت رژیم آل سعود، صهیونیست و آمریکا سلاح هایی را برای کشتار مردم یمن به کار میبرند و مجامع جهانی در برابر فاجعه انسانی یمن سکوت کردهاند.
رژیم عربستان میداند که اگر حکومت مردمسالاری در یمن ایجاد شود، حکومت خود را از دست میدهد و آمریکا و رژیم صهیونیستی و همپیمان او هم در کنار رژیم آل سعود ایستاده اند، چون مردم یمن از انقلاب اسلامی و مردمسالاری دینی الهام گرفتهاند.
من زن یمنی هستم و با صدای بلند می گویم :
ای عربستان خبیث در هفتههای گذشته با ترغیب منصور هادی به عزیمت از صنعا به عدن و تشکیل حکومت جدید تلاش کردی فرایند داخلی شکل گرفته توسط مردم یمن را تحت تاثیر منفی قرار دهی اما نتوانستی .
ای عربستان جنایتکار بدان آخرین سنگرهای عربستان در یمن با حمله انصارالله به شهر تعز به عنوان کانون اصلی حمایت طرفداران عربستان سعودی فرو پاشید و انقلابیون یمن نیز بر شهر عدن تسلط پیدا کرده اند
ای آل سعود می دانم که میکوشید با حمله نظامی هوایی به صنعا و صعده روند پیشرفتهای انقلابیون و انصارالله را متوقف کنید تا شاید قدمگاه امریکارا محکم کنید اما نمی توانید
ای ملت به ظاهر مسلمان عربستان بدانید که حمله به یمن نتیجهای نخواهد داشت زیرا سابقه نشان داده که انقلابهای مردمی به همین راحتی از پای در نمی آیند و تو این را می دانی
ای ملت صاحب بقیع و مسجد الحرام و مسجد النبی و هزاران مرقد پاک ، اقدام نظامی تو علیه کشور من حرکتی بس کودکانه و بی نتیجه خواهد بود و تو این را می دانی
و اما پیام من به تو این است:
هر چه قدر این محاصره و تجاوز ادامه داشته باشد ما مقاومت می کنیم.
همه در برابر ظلم و زورگویی علیه ملت یمن متحد می شویم و در برابر مشکلات موجود مقاومت می کنیم تا خداوند گشایشی حاصل کند. ما با تلاش، وحدت و پایداری و مقاومت خود می توانیم یک ملت پیروز باشیم.
ما یک امت محمدی و مسلمان و پاکیزه هستیم و دوست نداریم هیچ طرفی کشور ما را ویران کند.
و تو این را می دانی به هر میزان که قدرت های زورگو، تجاوز خود را به یمن افزایش دهند وحدت و یکپارچگی ملت یمن بیشتر خواهد شد .
امروز کودکان یمنی کوله باری از غم را در کوله پشتی خود به دوش می کشند
دستان نوازشگر پدر و مادر را از خود دور می بینند و نگاه خسته و گرسنه آنها در انتظار دستان پر زمهر و محبت جهان است
دستانی باز و گرم اما نه به گرمی گلوله های آتشین …
کودکان یمن تشنه آب اند
آب زمزم نه آب فرو ریخته از چشمان مادر
کودکان یمن امروز من را و تو را و شاید ما را صدا می زنند
بیاید فریاد کودکان یمن را با ابراز همدردی واعلام نگرانی از وخامت اوضاع انسانی با این بیانیه تسکین دهیم شاید مرحمی باشد بر دلهای خسته آنها
متن بیانیه
مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک جمهوری اسلامی نگرانی شدید خود را از شرایط بحرانی حاکم بر منطقه به ویژه کشتار بیرحمانه کودکان در حملات اخیر عربستان به یمن اعلام میدارد.
بر اساس بند ۴ ماده ۳۸ پیماننامه جهانی حقوق کودک کشورهای طرف کنوانسیون، مطابق با تعهدات ناشی از حقوق بینالملل بشر دوستانه مربوط به حمایت از افراد غیرنظامی در مخاصمات مسلحانه، تمام اقدامات امکان پذیر را برای تضمین حمایت و مراقبت از کودکانی به علت مخاصمات مسلحانه در معرض آسیب قرار میگیرند، به عمل خواهند آورد.
این در حالی است که تجاوزات عربستان سعودی و هم پیمانانش علیه کشور یمن برای دهمین روز متوالی ادامه دارد و تعداد تلفات در این کشور بویژه زنان و کودکان افزایش مییابد؛ کودکان کشته میشوند، کودکان معلول شده و یا والدین خود را از دست میدهند و بیسرپرست میشوند.
تاثیر تجاوز نظامی عربستان به ویژه بر کودکان به مرحله خطرناکی رسیده و شرایط انسانی یمن را وخیمتر از پیش کرده است به طوری که سازمانهای بین المللی کمک رسان و کشورهای علاقمند به ارائه کمکهای انسان دوستانه، قادر به امدادرسانی نیستند.
همچنین گزارشات حاکی از آن است که درگیریها به برخی از مراکز خدمات بهداشتی و نیز نظام آموزشی آسیبهای فراوانی وارد کرده و زیر ساختهای بهداشتی و آموزشی به شکل اساسی آسیب دیده و متاسفانه خشونت و آوارگی وضعیت نابسامانی برای کودکان به وجود آورده است.
مردم یمن به ویژه زنان و کودکان اینک با کمبود شدید مواد غذایی، گرسنگی و فقر مواجه هستند.
بنا به گفته یونیسف در حال حاضر دستکم ۲۵۰ هزار کودک یمنی در خطر مرگ ناشی از گرسنگی و کمبود مواد غذایی هستند؛ این در حالی است که شش درصد از این کودکان با سوء تغذیه مواجه هستند.
مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت این حملات غیر انسانی، از سازمانهای بینالمللی حافظ صلح و نیز طرفین درگیری میخواهد تا تمام تلاش خود را برای حفاظت از سلامت و امنیت غیر نظامیان به ویژه کودکان به کار گیرند و شرایطی را فراهم نمایند تا نیروهای امدادرسانی بتوانند کمکهای پزشکی، غذایی و حمایتی خود را در اختیار آسیب دیدگان و قربانیان قرار دهند.
دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک
وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران
یمن امروز آرام است
نه به آرامی وطن من
آرام است نه به آرامی وطن تو
آرام است به آرامی خاموشان
یمن امروز آرام است به آرامی خفتگان در خواب
چرا که صدایی از آن به گوش نمی رسد
نه! اشتباه نکن صدای توپ و خمپاره
گوش های کودکان را کر کرده است
اما صدای هله هله ای به گوش نمی رسد
صدای بازی گوشی کودکان را کسی نمی شنود
کودکان شاد نیستنند ، آرامند
در انتظار …..
در انتظار اتفاق ….
چه اتفاقی ؟ نمی دانم
شاید تا چند لحظه دیگر
مرگ مادری ، پدری
و شاید هم کودکی………..
اینجا یمن است وطن من
موضوع : نقد فیلم
نام سریال : تجاوز به یمن
بازیگران عربستان و کشور های هم پیمان
کار گردان : امریکا
تهیه کننده اسرائیل
حدود سه ماه است که شاهد پخش سریالی از شبکه های سراسری جهان هستیم .
سریالی از جنس خون ، کمی دلخراش اما بسیار آموزنده .
ظاهرا این سریال برای سنین بالای 18 سال ساخته شده است(18+) زیرا صحنه های اکشن و آلوده به خون آن بسیار زیاد است و کودکان زیر 18 سال توان دیدن آن را نخواهند داشت .
البته به نظر می آید کارگردان آن رعایت حال کودکان و نوجوان مشاهده کننده را مد نظر قرار داده است و کودکان و نوجوانان بازیگر آن باید به طرز فیجیعی مورد حمله بازیگر نقش اول یعنی عربستان قرار گیرند .
در این سریال که مشخص نیست چند قسمت دیگرد دارد؛ عربستان بازیگر نقش اول آن به کار گردانی امریکای جنایتکار و همراهی کشور های هم پیمان قصد کشور گشایی دارد. عربستان با وقاهت تمام جنگ علیه یمن را آغاز می کند، کاملا آشکارا و به ظاهر زیرکانه اما غافل از آن که این نقش شاید احمقانه ترین نقشی است که که امریکا به عربستان داده است . هرچند عربستان در کارنامه سیاه خود نمرات منفی زیادی دارد اما تاکنون جرات آشکارا عمل کردن در مقابل همسایگان خود را نداشته است. اما امروز با دستان به ظاهر قدرتمند امریکا وارد میدان شده است .
این فیلم منتقدان منطقه ای و جهانی زیادی را به همراه دارد آنها معتقدند عربستان سناریوی جالبی را انتخاب نکرده است چرا که این سناریو به ظاهر جالب و قوی می رسد اما دستان پنهان امریکا در پشت صحنه هر روز سناریوی جدیدی را می نویسد .
برخی دیگر از منتقدان جهانی نیز معتقدند: عربستان می بایست قبل از قبول نقش اول این سریال ، کارنامه این کارگردان در افغانستان و عراق را بررسی می کرد. امریکای مغرور و به ظاهر قدرتمند بارها سناریوی خود در افغانستان و عراق پیاده کرد اما آیا موفق بوده است که عربستان چنین ناشیانه پیشنهاد او را پذیرفت؟
آوازه این کارگردان در تمام جهان مشخص است کار گردانی که با اصطلاحات دهان پر کن و به ظاهر قانون گرا سالهاست که در پی کشور گشایی های مختلف سناریو های ناموفقی را ترسیم کرده است اما هر بار با سنگ بزرگی به نام ایران مواجه می شود . ایرانی که حالا قدرت منطقه شده و راه نفس کشیدن امریکارا بسته است .
تا کنون بعد از گذشت سه ماه از پخش این فیلم مخاطب در سر در گمی خود باقی مانده و هیچ گونه ارتیاطی با این فیلم بر قرار نکرده است چرا که این فیلم از ابتدا با خشونت کامل عرصه را بر کودکان و زنان بیگناه تنک کرده است و کامی تلخ را برای بیننده به تصویر کشیده است .
در واقع باید گفت :عربستان بازیگری بدون مهارت است بازیگری که نه ظاهر جذابی دارد و نه بازی خوبی. بازیگری که حتی اگر خود را به بهترین شکل گریم کند باز هم قیافه نحس و کریح او قابل پخش در سینمای جهان نیست.
در پایان باید گفت امریکا احمقانه ترین بازی را با بازیگرانی فاقد صلاحیت آغاز کرده است.