موضوع: "آز کجا چه خبر؟"
قابل توجه طلاب #دانش آموخته #اصفهان
به اطلاع #دانش آموختگان مناطق 7،10،14 شهرداری #اصفهان می رساند، موسسه فرهنگی مذهبی هادیان جهت شناسایی طلاب و معلمین مستعد و توانمند اقدام به برگزاری دوره آسیب شناسی مناطق مذکور و همچنین مهارت افزایی تبلیغ نموده است .
لذا از طلاب علاقمند دعوت می شود جهت شرکت در جلسه توجیهی که بعد از ماه مبارک رمضان برگزار میگردد با شماره های زیر تماس یا پیام ارسال نمایید
09910879092
09162911679
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز گفت: شبکههای مجازی همچون چاقوی دولبه هستند که باید برای ترویج فرهنگ دینی و مسائل مهم جامعه از آنها بهره درست ببریم.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شبکههای اجتماعی جدید با سرعت بالاتری سخنها و حرفها را توسعه میدهند که در گذشته بسیاری از این ظرفیتها نبوده است.
وی ادامه داد: در این رابطه باید بدانیم که هر ابزاری همانگونه که میتواند مفید باشد مضراتی هم دارد، این ابزارها گاهی حقیقت را باطل و باطل را حقیقت جلوه میدهد و برخی از افراد از طریق این رسانهها میخواهند در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و حتی دینی سایر کشورها دخالت کنند و بهره خود را ببرند که این امر درستی نیست.
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز تصریح کرد: این شبکههای مجازی همچون یک چاقوی دولبه هستند که باید برای ترویج فرهنگ دینی و مسائل مهم جامعه از آنها بهره درستی ببریم. برخی افراد برای این فضاها نسخهای میپیچند که اصلا درست نیست و میگویند این فضاها باید تحریم شوند در صورتی که این کار نه امکانپذیر است و نه تاثیری دارد و خلاف پیشرفت علم و فناوری است. در گذشته هم در مورد وسایلی مثل ویدئو این برخورها میشد که تاثیری نداشت.
کلباسی یادآور شد: راه حل برای بهره درست از این فضاها باید اصولی باشد ما وقتی میخواهیم مطلبی در جایی توسعه یابد از اهل فن آن بهره میبریم در این فضاها هم باید از افرادی که در برابر فرهنگ و عقاید افراد جامعه احساس مسئولیت دارند و در کل از افراد واجد شرایط بهره ببریم.
وی عنوان کرد: شبکههای مجازی به نوعی صحنه مواجهه حق و باطل و فرهنگ و ضد فرهنگ هستند و نباید در این فضاها حق و باطل را رها کنیم چراکه اگر از این مسائل بگذریم بسیار خطرناک میشود. ما باید به نحو صحیح و شایسته و حساب شدهای در این میدان حضور پیدا کنیم و حقیقت دین خود را مطرح کنیم، چرا که مطرح کردن حقیقت همواره مشتری خاص خود را
دارد و افراد فرهیخته در هر کجای جهان که باشند به دنبال حقیقت هستند.
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز اظهار کرد: ما باید در این فضاها برای افراد مسئولیتپذیر بسترسازی و فرهنگ سازی داشته باشیم تا افراد بتوانند به تبلیغ و ترویج دین بپردازند و به نوعی باید افرادی که در این فضاها فعالیت میکنند بتوانند از دین و فرهنگ اسلام و ایرانی ما به درستی حمایت و آن را به درستی معرفی کنند. در جامعه هم افراد را تشویق کنیم که در این فضاها از خود و خانواده خود دفاع کنند و آنها بدانند که در این شبکههای اجتماعی در برابر دین خود مسئول هستند و نباید از ارزشهای خود کوتاه بیایند.
کلباسی ادامه داد: اگر ما در این فضاها فعالیت نکنیم زمینه برای حضور سایرین فراهم میشود و ما نباید اجازه این کار را بدهیم و راه حل ما باید این باشد که افراد جامعه را در برابر فعالیتهای نادرست این شبکهها بیمه کنیم در راستای پیشبرد اهداف اسلامی باید از ابزار هنر هم بهره ببریم چرا که این ابزار در این عرصه از زمان بسیار کارآمد است.
اولین کارگاه آموزشی وبلاگ نویسی باهدف آسیب شناسی این فضا و نقد وبررسی وبلاگ های فعال همچنین برطرف کردن اشکالات صفحه جدید کوثربلاگ در اصفهان برگزار شد.
در این گارگاه وبلاگ نویسی که باحضور دکتر طایی زاده مسول دفتر فن آوری و اطاعات حوزه علمیه خواهران برگزارشد؛ آقای جلیلی صفت مسئول کوثربلاگ به نکات بسیار مهمی اشاره کرد و گفت:وبلاگ نویسی مساوی است با نویسندگی ،یک طلبه در مرحله اول باید یک نویسنده خوب و توانا باشد .
وی در اولین workshop کوثر بلاگ، ویژه اعضای این سامانه در اصفهان خاطر نشان کرد : هر وبلاگ نویسی برای تولید محتوا باید اصول و قوانین نگارش را کاملا رعایت کند وبه قوانین نوشتاری آشنا باشد. جلیلی صفت در ادامه گفت:نوشتن از یاداشت روزانه شروع می شود ؛ سعی کنید هرشب چیزی بنویسید حتی اگر نمیدانید که چه بنویسید در صفحه سفید کاغذ بنویسید نمی دانم . وی در این زمینه کتاب مسافر کوچولو با ترجمه احمد شاملو و پیرمرد و دریا نوشته ارنست همینگوی راجهت مطالعه طلاب معرفی کرد.
مسئول سامانه کوثر بلاگ همچنین افزود: طلبه باید به دو سلاح قلم و بیان مسلح باشد ؛ چه بساافرادی که مبلغان بسار خوبی هستنند و بیان زیبایی دارند اما در قلم و نوشتن تبحری ندارد و این یک ضعف بزرگ است.
جلیلی صفت به تعین هدف دروبلاگ نویسی اشاره کرد و گفت:یک طلبه کارشناس علوم دینی که رویکرد مذهبی دارد باید هدف مشخصی از وبلاگ نویسی داشته باشد بنابر این بلاگ یک طلبه از نظر محتوا باوبلاگ یک فرد عامی باید متفاوت باشد.
وی بابیان اینکه وبلاگ نویس صادقانه می نویسد گفت:طلبه صادقانه می نویسدو از هر کسی الگو برداری نمی کند چرا که چگونه نوشتن و ازچه نوشتن بسیار مهم است و برای این کارباید ایده های روزانه را ثبت کرد و قبل از نوشتن یک پست ، یک پیش نویس داشتن بسیار مفید است و به بهتر نوشتن کمک می کند .
وی افزود :ثابت قدم بودن در وبلاگ نویس بسیارمهم است . بعضی ار وبلاگ نویسان شاید هر هفته به وبلاگ خو سر می زنند اما بعد از مدتی هرچند وقت یکبار سراغ وبلاگ که این کار اشتباه است زیرا مخاطب باید ازحضور نویسنده وبلاگ مطلع باشد اگر چند روز بنویسیم و به هر دلیلی چند روز به وبلاگ سری نزنیم مسلما مخاطب خود را از دست خواهیم داد.
نگاه خلاقانه به موضوع از دیگر مطالبی بود که جلیلی صفت به آن اشاره کرد و گفت: وبلاگ نویس نباید در کلیشهقرار بگیرد. خلاقیت داشتن و نگاه خلاقانه به موضوع ها یکی از نکات بسیار مهم در این کار است. وی همچنین به کو تاه نویسی اشاره کرد و افزود: کوتاه نویسی یک هنر است ، مخاطب امروزی فرصت خواندن مطالب طولانی را ندارد بنابر این از گذاشتن مطالب طولانی ،سطحی و بخصوص کپی پیس خود داری شود.
وی در پایان به امانت داری اشاره کرد و گفت: حق کپی رایت از حمله وظایفی است که طلاب باید آن را رعایت کنند.
مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران در اولین اولین workshop کوثر بلاگ، ویژه اعضای این سامانه در اصفهان با اشاره به اینکه کوثر بلاگ ، به عنوان بزرگترین تجمع وبلاگ نویسان دینی است؛گفت:کوثر بلاگ تلاش کرده است با فراهم نمودن امکان وبلاگ نویسی ، برای بانوان طلبه زمینه را جهت تولید محتوای دینی فراهم نماید.
علی طائیزاده سامانه کوثر بلاگ را فضای مناسب برای تبلیغ دانست و گفت :طلاب می توانند از این امکانات استفاده کرده و مطالب تبلیغی خود را در معرض دید علاقمندان قرار دهند.
وی همچنین از شبکه کوثر نت به عنوان پرتال تجمیع خدمات طلاب یاد کرد و اظهار داشت: دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران به منظور تسهیل دسترسی طلاب به سامانههای نرم افزاری مورد نیاز و سهولت ارائه خدمات به طلاب گرامی در سراسر کشور، اقدام به راهاندازی شبکه تجمیع خدمات کوثر نت نموده است که تا کنون هیچ دانشگاهی ن
طائی زاده خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه امروزه بسیاری از مردم بیشتر وقت خود را در اینترنت هستنند، طلبه وظیفه شرعی دارد که علاوه بر منبر و…. حوزه تبلیغ خود را به اینترنت نیز تغییر دهد. وی افزود: در حال حاضر اینترنت بهترین فضا برای تبلیغ است.
مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران از طلاب خواست تا با پشتکار خود به صورت جدی تر از این فضا استقاده نموده و به تولید محتوای دینی اثرگذار بپردازند.