موضوعات: "بدون موضوع" یا "آز کجا چه خبر؟"
اگر بخواهیم یک عنوان برای دورهای که در آن زندگی میکنیم انتخاب کنیم، شاید عصر پریشانفکری یا Age of Distraction عنوان مناسبی باشد.
به سختی میتوانیم دقایقی را برای خودمان خلوت کنیم، بی آنکه صدای زنگ تلفن یا پیامک موبایل یا یک ایمیل، تمرکز ذهنی ما را به هم بزند.
همه در مهمانیها سر در موبایل خود فرو میبریم و در محل کار، همچنان مشغول مدیریت چالشهای محیط خانه هستیم. همچنان که دردسرهای کار هم در محیط خانه ما را رها نمیکنند.
در گذشته میگفتند ارزشمندترین منبعی که در اختیار انسان است، زمان است.
امروز میدانیم که زمان هم ناخالصیهای خودش را دارد. گاه ساعتها در یک جمع مینشینیم اما بیشتر از چند دقیقه با آنها همراه نمیشویم.
گاهی دلت میخواهد حرف بزنی از آن جنس حرفهایی که کسی نشنود ..
و گاهی دلت میخواهد بنویسی از آن نوشته های که کسی نتواند بخواند …..
و گاهی دلت میخواهد سکوت کنی از آن سکوت هایی که هیچ حرفی قدرت شکستنش را نداشته باشد ….
خدایا برسان برایم قلمی توانا،سخنی پر مغز
و سکوتی پر از حرف را ..
قابل توجه طلاب #دانش آموخته #اصفهان
به اطلاع #دانش آموختگان مناطق 7،10،14 شهرداری #اصفهان می رساند، موسسه فرهنگی مذهبی هادیان جهت شناسایی طلاب و معلمین مستعد و توانمند اقدام به برگزاری دوره آسیب شناسی مناطق مذکور و همچنین مهارت افزایی تبلیغ نموده است .
لذا از طلاب علاقمند دعوت می شود جهت شرکت در جلسه توجیهی که بعد از ماه مبارک رمضان برگزار میگردد با شماره های زیر تماس یا پیام ارسال نمایید
09910879092
09162911679
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز گفت: شبکههای مجازی همچون چاقوی دولبه هستند که باید برای ترویج فرهنگ دینی و مسائل مهم جامعه از آنها بهره درست ببریم.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شبکههای اجتماعی جدید با سرعت بالاتری سخنها و حرفها را توسعه میدهند که در گذشته بسیاری از این ظرفیتها نبوده است.
وی ادامه داد: در این رابطه باید بدانیم که هر ابزاری همانگونه که میتواند مفید باشد مضراتی هم دارد، این ابزارها گاهی حقیقت را باطل و باطل را حقیقت جلوه میدهد و برخی از افراد از طریق این رسانهها میخواهند در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و حتی دینی سایر کشورها دخالت کنند و بهره خود را ببرند که این امر درستی نیست.
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز تصریح کرد: این شبکههای مجازی همچون یک چاقوی دولبه هستند که باید برای ترویج فرهنگ دینی و مسائل مهم جامعه از آنها بهره درستی ببریم. برخی افراد برای این فضاها نسخهای میپیچند که اصلا درست نیست و میگویند این فضاها باید تحریم شوند در صورتی که این کار نه امکانپذیر است و نه تاثیری دارد و خلاف پیشرفت علم و فناوری است. در گذشته هم در مورد وسایلی مثل ویدئو این برخورها میشد که تاثیری نداشت.
کلباسی یادآور شد: راه حل برای بهره درست از این فضاها باید اصولی باشد ما وقتی میخواهیم مطلبی در جایی توسعه یابد از اهل فن آن بهره میبریم در این فضاها هم باید از افرادی که در برابر فرهنگ و عقاید افراد جامعه احساس مسئولیت دارند و در کل از افراد واجد شرایط بهره ببریم.
وی عنوان کرد: شبکههای مجازی به نوعی صحنه مواجهه حق و باطل و فرهنگ و ضد فرهنگ هستند و نباید در این فضاها حق و باطل را رها کنیم چراکه اگر از این مسائل بگذریم بسیار خطرناک میشود. ما باید به نحو صحیح و شایسته و حساب شدهای در این میدان حضور پیدا کنیم و حقیقت دین خود را مطرح کنیم، چرا که مطرح کردن حقیقت همواره مشتری خاص خود را
دارد و افراد فرهیخته در هر کجای جهان که باشند به دنبال حقیقت هستند.
قائم مقام پیشین ستاد اقامه نماز اظهار کرد: ما باید در این فضاها برای افراد مسئولیتپذیر بسترسازی و فرهنگ سازی داشته باشیم تا افراد بتوانند به تبلیغ و ترویج دین بپردازند و به نوعی باید افرادی که در این فضاها فعالیت میکنند بتوانند از دین و فرهنگ اسلام و ایرانی ما به درستی حمایت و آن را به درستی معرفی کنند. در جامعه هم افراد را تشویق کنیم که در این فضاها از خود و خانواده خود دفاع کنند و آنها بدانند که در این شبکههای اجتماعی در برابر دین خود مسئول هستند و نباید از ارزشهای خود کوتاه بیایند.
کلباسی ادامه داد: اگر ما در این فضاها فعالیت نکنیم زمینه برای حضور سایرین فراهم میشود و ما نباید اجازه این کار را بدهیم و راه حل ما باید این باشد که افراد جامعه را در برابر فعالیتهای نادرست این شبکهها بیمه کنیم در راستای پیشبرد اهداف اسلامی باید از ابزار هنر هم بهره ببریم چرا که این ابزار در این عرصه از زمان بسیار کارآمد است.